Ridley Days

Ridley Days: Het evenement voor de liefhebbers van fietsen

Ridley is een Belgisch fietsmerk dat al meer dan 20 jaar hoogwaardige fietsen produceert. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologische vernieuwingen. Ridley heeft een groot aantal modellen die geschikt zijn voor verschillende soorten rijders, van beginners tot professionals. Op het Ridley Days evenement zijn alle modellen van Ridley aanwezig. Dit is een uitstekende kans om kennis te maken met het merk en de verschillende modellen te vergelijken.

Het evenement vindt plaats op 19 en 20 mei en het belooft een geweldige dag te worden voor alle fietsliefhebbers. Er zal een testvloot met testfietsen van Ridley aanwezig zijn, waardoor je de kans hebt om de fietsen uit te proberen en te voelen welk model het beste bij je past. Het is de perfecte gelegenheid om advies te vragen aan de experts van Ridley en om meer te weten te komen over de technische aspecten van de fietsen.

Maar er is meer dan alleen de fietsen. Tijdens de Ridley Days zal er ook gezorgd worden voor een hapje en drankje. Er is dus genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van de sfeer. Het is ook een geweldige kans om andere fietsliefhebbers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Kortom, de Ridley Days is een must voor alle fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een geweldige dag vol fietsen en gezelligheid. Het evenement biedt de perfecte gelegenheid om alle modellen van Ridley te ontdekken, advies te krijgen van experts, de fietsen uit te proberen en te genieten van een heerlijk hapje en drankje. Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig langs en ontdek wat Ridley te bieden heeft!


Classified

Naast Ridley, zal ook Classified aanwezig zijn tijdens het weekend op 19 en 20 mei. Classified is bekend om zijn Powershift naven, wat 2 bladen voor en een voorderailleur overbodig maakt.Razend snel schakelen tussen je "grote en kleine blad" zelfs onder volle belasting. 

Echt de moeite waard om eens te bekijken en testen!

Classified Powershift

Classified is te gebruiken voor zowel de racefiets, gravelbike als de mountainbike. Schakel in een fractie van een seconde van versnelling onder volle belasting.

De voordelen van Classified zijn:

Ultiem versnellingsbereik

24 versnellingen

kleine stappen

tot 530% versnellingsbereik

Direct schakelen

In slechts 150 miliseconde. Dat is alles.

Weersbestendig

Je hoeft je geen zorgen te maken over vuil en regen.

Efficiënter

Efficienter dan traditionele enkel of dubbel blad aandrijving

Schakel onder volle belasting

Tot wel 1000 watt.

Concurrend gewicht

Even licht of lichter dan een traditionele elektronische groepset

Classified Cycling

Openingstijden tijdens de Ridley / Classified days:

Vrijdag 9 t/m 21uur. 

Zaterdag 9 t/m 17uur