Ridley Noah Fast Ultegra Di2

Niet op voorraad
SKU
ridley-noah-fast-ultegra-di2-heren-.-406
Swipen voor 5 additionele foto's

Aanvullende informatie

Ridley Noah FAST Disc Ultegra Di2

Over het Noah gamma
In de Noah-serie zie je onze jarenlange ervaring terug in het ontwikkelen van de aerodynamische norm voor de fietsindustrie. De synergie tussen ervaren interne R&D-ingenieurs en topsprinters uit het profpeloton heeft toonaangevende doorbraken opgeleverd. Dit is bewezen door wereldprestaties, zoals Robbie McEwen die de groene trui won en Andre Greipels zeges op de beroemde Champs-Elysees. De Noah is inmiddels een synoniem geworden voor aerodynamische prestaties.

Over de Noah Fast Disc
De Noah Fast is ons allerbeste aerodynamische model en is opnieuw van nul opgebouwd waarbij elk onderdeel opnieuw in vraag werd gesteld. Deze klasbak is klaar om een nieuwe maatstaf voor aerodynamica neer te zetten en is onovertroffen in het doorklieven van de wind dankzij de in het frame geïntegreerde vork, stuur, zadelpenklem, steekassen, kabels en F-Surface Plus, F-Wings en vernieuwde spacerprofielen. Op deze fiets kan elke rijder tot op 1 mm nauwkeurig zijn ideale positie vinden dankzij onze benadering van de fiets als geheel, waarin alle onderdelen perfect bij elkaar moeten passen.

Maar er is meer. Dankzij aanpassingen aan de vork, zadelpen en het stuur is het totaalgewicht van de fiets ongeveer 250 gram lichter dan zijn voorganger. Als gevolg hiervan weegt de versie met velgremmen nog geen 7 kg, zonder dat je bijzondere lichte onderdelen nodig hebt. Vederlicht, als het om aerodynamica gaat. Het model met schijfremmen is ongeveer 500g zwaarder vanwege de zwaardere groepset, remmen & wielen. De stijfheid van trapas & balhoofd is hoger dan bij zijn voorgangers. U zal de krachten die u op de pedalen overbrengt blijven voelen. Tegelijkertijd zal de lager staande achtervorkas een verticaal evenwicht creëren met meer comfort als gevolg.

Uitgerust met schijfremmen is deze fiets klaar om alles dat op zijn pad komt te overwinnen, ongeacht de weersomstandigheden of de ondergrond. Compatibel met zowel mechanische als elektronische shifters.

Verkrijgbare maten voor de Ridley Fast Integrated Cockpit: 90/400, 100/400, 100/420, 110/420, 120/440.
Verkrijgbare maten vanaf augustus 2019: 110/400, 110/440, 120/420, 130/420.

Specificaties

Specificaties
Wiel maat:28
Versnellingen:22
Model versnellingsysteem achter:Ultegra Di2 R8070
Model primair remsysteem achter:Ultegra Di2 R8070
Model remsysteem voor:Ultegra Di2 R8070
Merk remsysteem voor:SHIMANO
Merk versnellingsysteem achter:SHIMANO
Frame type:HEREN

Specificaties